Mercedes-Benz C-Class - Primele imagini cu interiorul viitoarei generatii

Mercedes-Benz C-Class - Primele imagini cu interiorul viitoarei generatii

Daca in cursul diminetii v-am delectat cu un teaser video care anunta debutul noii generatii a lui Mercedes-Benz C-Class, spre seara, producatorul german a publicat o serie de imagini cu interiorul viitorului sau sedan.

Acesta se aliniaza filozofiei vazuta pe cele mai moderne modele din Stuttgart. In versiunea standard, C-Class vine cu un ecran color de 7 inch, insa optional, poate fi inlocuit cu unul de 8.4 inch, la care se adauga si un head-up display, plus o suprafata de comanda senzitiva pe consola centrala.

Pasagerii vor avea parte de un sistem de climatizare inteligent capabil sa activeze functia de recirculare a aerului in momentul in care strabati un tunel sau o zona cu noxe daunatoare. De asemenea, parintii vor avea de castigat, intrucat, viitorul C-Class beneficiaza de un senzor special capabil sa dezactiveze airbag-ul din dreptul pasagerului dreapta atunci cand detecteaza un scaun de copil in acea zona.

Noua generatie a lui C-Class va fi dezvelita oficial in cadrul Salonului Auto de la Detroit si va sosi cu masa considerabil redusa, dar si cu o rigiditate structurala "de neegalat in acest segment".

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In dreptul trenului de rulare, viitorul C-Class va fi disponibil in compania suspensiei Airmatic ce dispune de patru moduri de rulare (Comfort, Eco, Sport si Sport Plus). De asemenea, Mercedes-Benz C-Class promite un sistem de autonivelare ce reduce garda la sol pe autostrada pentru o aerodinamica mai buna.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?