Mercedes-Benz CLA Shooting Brake va fi ultimul model dezvoltat pe platforma MFA

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake va fi ultimul model dezvoltat pe platforma MFA

Cu ceva timp in urma, Mercedes-Benz ne-a anuntat ca vrea sa dezvolte cinci modele pe noua platforma MFA. Ultimul raport cu privire la producatorul din Stuttgart, sugereaza ca Mercedes a scazut numarul acestor modele la patru.

Conform colegilor de la Car & Driver, doar un sigur model va mai avea parte de platforma MFA, si anume, CLA Shooting Brake. Informatiile vin sa spulbere visele celor care asteptau un A-Class Cabrio.

Viitorul CLA Shooting Brake va imprumuta o serie de elemente stilistice de pe fratele CLS Shooting Brake. Gama de motorizari va fi preluata de pe versiunea de baza a lui CLA, ceea ce inseamna ca vom vedea o varietate de unitati diesel si pe benzina.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform aceleiasi publicatii, oficialii Mercedes au decis sa renunte la A-Class Cabrio deoarece vor sa investeasca in proiecte cu marje de profit mai mari si cu o imagine mai buna in dreptul publicului.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?