Mercedes-Benz Clasa A L Sedan este aici - din pacate, doar chinezii il vor conduce

Mercedes-Benz Clasa A L Sedan este aici - din pacate, doar chinezii il vor conduce

Mercedes-Benz a prezentat noua generatie Clasa A in urma cu cateva saptamani in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum, a venit randul versiunii Sedan sa ajunga in luminile reflectoarelor.

Doar ca, exista o singura problema. Modelul in cauza este varianta cu ampatament marit dedicata pietei din China. Cu toate acestea, pozele cu Clasa A L Sedan sunt singurele care ne pot oferi o imagine clara asupra viitorului model pregatit si pentru europeni.

Clasa A L Sedan are o lungime de 4.609 mm, o latime de 1.769 de mm si o inaltime de 1.460 de mm. Ampatamentul masoara 2.789 de mm, cu 60 de mm mai mult comparativ cu hatchback-ul din care deriva.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La nivel tehnic, Clasa A L Sedan pastreaza toate elementele pe care le stim de pe hatchback. Acelasi lucru se intampla si cu dotarile disponivile. Sub capota, vom vedea noul motor de 1.33 litri de 136 sau 163 de cai putere. Ulterior, in gama, vom vedea si un motor de 2.0 litri de 190 de cai, dar cel mai probabil acesta va fi oferit doar pe piata din China.

| de | Sursa: mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?