Mercedes-Benz Clasa A poate fi comandat si in Romania. Preturile pleaca de la 25.460 de euro fara TVA

Mercedes-Benz Clasa A poate fi comandat si in Romania. Preturile pleaca de la 25.460 de euro fara TVA

Cea mai noua stea din portofoliul Mercedes-Benz, noul Clasa A, este acum disponibil pentru comenzi pentru toti clientii din Romania.

Preturile incep de la 25.460 euro (fara TVA), pentru modelul A 200 (163 CP/120kW) cu transmisie manuala (consum de carburant in regim mixt de 5,8l/100km, nivel combinat de emisii CO2 de 133g/km), ramanand astfel la un nivel similar de pret cu cel al predecesorului. Lansarea pe piata va avea loc in luna mai.

Versiunea A200 cu transmisie automat pleaca de la 27.220 de euro, in timp ce varianta A 250, echipata cu motorul de 2.0 litri care produce 224 de cai putere, are un pret de pornire de 30.800 de euro. SIngurul diesel disponibil are 1.5 litri, produce 116 cai putere si pleaca de la 26.200 de euro. Toate preturile amintite mai sus nu contin TVA.

Noul Mercedes-Benz Clasa A este echipat cu sisteme de ultima generatie de asistenta la conducere, oferind cel mai ridicat nivel de siguranta activa in segmentul sau, cu functii adoptate de la Clasa S. in plus, pentru prima data, Clasa A se poate conduce semi-autonom in anumite situatii.

Clasa A este primul model Mercedes-Benz dotat cu cel mai modern sistem multimedia: MBUX – Mercedes-Benz User Experience, un sistem care deschide o noua era in materie de conectivitate Mercedes me. O trasatura unica a acestui sistem este abilitatea de a invata, datorita inteligentei artificiale. Ca extraoptiune, este disponibil un control inteligent al vocii, activat de expresia "Hey Mercedes".

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Functiile MBUX au o structura modulara, pentru a intampina exact nevoile specifice ale clientilor si pietelor. In dotarea standard, sistemul este compus din doua ecrane de 7 inch cu touchscreen, un volan sport multifunctional cu butoane ce pot fi controlate tactil de pe volan, o interfata USB-C, un port Bluetooth® pentru telefonie sau alte surse audio.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?