Mercedes-Benz Clasa A si Clasa B pot fi comandate in versiuni plug-in hybrid cu autonomie electrica de pana la 69 de kilometri

Mercedes-Benz Clasa A si Clasa B pot fi comandate in versiuni plug-in hybrid cu autonomie electrica de pana la 69 de kilometri

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și informații referitoare la noile Clasa A, Clasa A Sedan și Clasa B plug-in hybrid. Toate cele trei versiuni vor putea fi găsite în portofoliul nemților după indicativul 250e.

Sistemul hibrid folosește motorul de 1.33 litri care oferă 160 de cai putere și 250 Nm și un motor electric de 102 cai putere și 300 Nm. În total, sistemul PHEV oferă 218 cai putere și 450 Nm, iar acesta este cuplat la o cutie automată cu opt trepte.

Mulțumită unui acumulator cu capacitatea de 15.6 kWh, autonomia electrică a lui Clasa A variază între 60 și 68 de kilometri, în timp ce Clasa A Sedan poate rula până la 69 de kilometri în acest mod. Clasa B promite o autonomie electrică cuprinsă între 56 și 67 de kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mercedes-Benz Clasa A în versiunea 250e accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.6 secunde, în timp ce versiunea sedan are nevoie de 0.1 secunde în plus. Clasa B PHEV este cel mai lent pe acest sprint cu 6.8 secunde. Indiferent de versiunea aleasă, viteza maximă în modul electric este limitată la 140 km/h.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?