Mercedes-Benz Clasa C pleaca de la 38.800 de euro

Mercedes-Benz Clasa C pleaca de la 38.800 de euro

Mercedes-Benz a publicat lista de preturi pentru Clasa C facelift. Pe piata din Romania, modelul constructorului german pleaca de la 38.800 de euro cu TVA. Versiunea break a lui Clasa C facelift are un pret de pornire de 40.573 de euro cu TVA.

Pentru moment, Mercedes-Benz ofera pe Clasa C doar doua motorizari, una pe benzina si una diesel. Versiunea pe benzina are un motor de 1.5 litri de 184 de cai putere care poate fi cuplata si la un sistem de tractiune integrala. Sistemul micro-hibrid EQ Boost face si el parte din arsenalul lui Clasa C. O cutie automata cu 9 trepte este oferita standard pe Clasa C facelift.

Cea de-a doua motorizare disponibila pe Clasa C facelift este un diesel de 2.0 litri de 194 de cai putere si 400 Nm. SI aceasta varianta este oferita standard cu transmisia automata cu 9 trepte. Consumul mediu mixt anuntat de producator este de 4.4 litri la 100 de kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Varianta break este oferita fara un sistem de tractiune integrala. Dieselul break pleaca de la 42.733 de euro cu TVA.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?