Mercedes-Benz Clasa V facelift - poze si detalii oficiale

Mercedes-Benz Clasa V facelift - poze si detalii oficiale

În 2014, odată cu premiera Mercedes-Benz Clasa V, a fost introdusă o nouă abordare în materie de design, eleganță, confort și siguranță pentru segmentul MPV. Acest concept s-a bucurat de un real succes, dovadă fiind cele aproximativ 209.000 de unități Clasa V vândute de la lansarea pe piață, recordul de vânzări din 2018 de aproximativ 64.000 de unități, unul dintre cele mai tinere grupuri de cumpărători ca medie de vârstă ai Mercedes-Benz, dar și lansările de succes de pe alte piețe, mai ales în Asia.

Mercedes-Benz Clasa V îmbină aspectul dinamic, elegant cu formatul XXL. Cel mai spațios membru al familiei de autoturisme din Stuttgart dispune de spațiu pentru până la 8 persoane și un concept de depozitare inteligent, ce reflectă eleganța și confortul asociate autoturismelor Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Clasa V va fi echipat cu un motor diesel cu patru cilindri OM 654, ale cărui variante includ: - V 250 d cu 140 kW (190 CP) și cuplul motor 440 Nm (consum de combustibil combinat 6.3-5.9 l/100 km, emisii CO2 combinate 165-154g/km) - Mercedes-Benz V 300 d cu 176 kW (239 CP) și cuplul motor 500 Nm (consum de combustibil combinat 6.3-5.9 l/100 km, emisii CO2 combinate 165-154g/km )

Transmisia automată 9G-TRONIC este, pentru prima oară, disponibilă ca dotare opţională pentru Clasa V. Transmisia 9G-TRONIC se distinge datorită greutății și a dimensiunilor reduse. Toate variantele Clasa V au tracțiune pe spate ca dotare standard, însă opțional pot fi echipate cu tracțiune integrală 4MATIC.

Sentimentul de siguranţă în timpul călătoriei are un rol foarte important pentru a trăi pe deplin toate experienţele. Cu ajutorul Crosswind Assist și ATTENTION ASSIST introduse ca dotări standard în urmă cu cinci ani, Clasa V a redefinit standardele de siguranță în acest segment. Noua Clasa V face un pas înainte cu noile sisteme Active Brake Assist și Highbeam Assist Plus.

Noul Active Brake Assist poate detecta acum riscul unei coliziuni cu un autovehicul în mişcare aflat în față și inițiază un avertisment vizual și acustic. Dacă șoferul reacționează, sistemul Active Brake Assist mărește presiunea de frânare pentru a corespunde cerințelor situației. Dacă șoferul nu reacționează, sistemul declanșează frânarea autonomă. În traficul urban, Active Brake Assist reacționează și la obstacolele staționare sau la trecerea pietonilor. În acest fel, accidentele pot fi evitate sau, cel puțin, consecințele acestora pot fi reduse.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. O altă caracteristică de siguranţă este dotarea opţională Highbeam Assist Plus, disponibilă în premieră pentru Clasa V. În modul lumini de drum, Highbeam Assist Plus permite șoferului să se bucure de o iluminare permanentă, largă a carosabilului, fără a deranja ceilalţi participanţi la trafic. În cazul autovehiculelor care se apropie din față sau în condiţii de trafic, LED-urile sunt parțial dezactivate și astfel se creează un con de lumină în formă de U, ce luminează marginile carosabilului.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?