Mercedes-Benz CLS are o noua generatie

Mercedes-Benz CLS are o noua generatie

Cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, Mercedes-Benz a prezentat noua generatie CLS. Noul coupe cu patru portiere are acum un design revizuit si croit special dupa noua filozofie de design a constructorului german.

In prima faza, Mercedes-Benz CLS va fi oferit cu trei motoare diesel. Clientii vor avea de ales intre un 3.0 de 286 de cai, un 3.0 de 340 de cai sau un 3.0 de 367 de cai putere. Acesta din urma integreaza si un sistem micro-hibrid la 48 V.

Interiorul a fost preluat de pe Clasa S, iar acest lucru nu are cum sa nu ne bucure. Instrumentarul de bord si consola centrala sunt reprezentate de doua ecrane de dimensiuni generoase. Cu ajutorul acestora, soferul poate controla toate functiile masinii. Asa cum era normal, CLS a preluat si toate elementele de siguranta si pe cele tehnologice de pe Clasa S.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Mercedes-Benz CLS va putea fi admirat incepand cu luna martie a acestui an.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?