Mercedes-Benz CLS facelift - Poze si detalii oficiale

Mercedes-Benz CLS facelift - Poze si detalii oficiale

Mercedes-Benz CLS este promotorul segmentului coupe-urilor cu patru usi, iar cea de-a doua generatie a sa va primi in curand o restilizare. Facelift-ul operat pe CLS va fi expus weekend-ul viitorul in cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.

La nivel exterior, Mercedes-Benz CLS facelift va dispune de un set de blocuri optice cu LED-uri ce inglobeaza tehnologia MultiBeam, de o grila frontala modificata si de pachete optionale noi ce maresc posibilitatile de personalizare.

Tehnologia MultiBeam dispune de 24 de LED-uri individuale ce sunt directionate intr-o zona specifica, in functie de datele oferite de senzorii de la bord si de camera montata in parbriz. Conform oficialilor germani, LED-urile au 255 de niveluri ale intensitatii luminii, iar reglarea acestora se face de 100 de ori pe secunda.

La interior, Mercedes-Benz CLS facelift dispune de materiale noi, de un volan modificat si de un ecran cu o diagonala de 20.3 centimetri.

Sub capota, Mercedes-Benz CLS facelift va dispune doar de motoare Euro 6.

Versiunea entry-level va fi un motor de 2.1 litri diesel de 170 de cai putere si 400 Nm. Varful gamei standard, daca o putem numi asa poarta acronimul CLS400 si vine alaturi de un motor V6 twin-turbo de 3.0 litri, in locul unitatii aspirate de 3.5 litri. Ca si pana acum, cea mai puternica motorizare va fi regasita pe CLS63 AMG. Vorbim despre un V8 twin-turbo de 5.5 litri capabil sa ofere 585 de cai putere, alaturi de un pachet de performanta special.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La capitolul cutie de viteze, vechea 7G-Tronic va fi inlocuita de noua 9G-Tronic. Aceasta dispune de 9 rapoarte si va fi disponibila pe versiunile CLS 220 BlueTEC, 250 BlueTEC, 350 BlueTEC si CLS 500.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?