Mercedes-Benz CLS facelift - Primele imagini teaser

Mercedes-Benz CLS facelift - Primele imagini teaser

Mercedes-Benz a publicat primele imagini teaser cu viitorul CLS si CLS Shooting Brake facelift. Versiunea 2015 a coupe-ului cu patru usi din Stuttgart va fi prezentat catre finalul acestui an, cel mai probabil in cadrul Salonului Auto de la Paris, din septembrie.

Din imaginile publicate de germani, vedem cum viitorul CLS facelift va sosi cu noile blocuri optice Multibeam LED. Acestea sunt capabile sa modifice si sa optimizeze in mod automat distributia luminii intr-un mod mult mai bun. Blocul optic dispune de 24 de LED-uri controlate individual si modificate de 100 de ori pe secunda, folosind o camera si patru unitati de control.

Sistemul detecteaza traficul de pe ambele sensuri de meres si, in mod automat, ajusteaza directia luminii pentru ca ceilalti participanti sa nu fie deranjati de aceasta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, sistemul Multibeam LED se bazeaza si pe sistemul de navigatie. Acesta va detecta intersectiile de tip giratoriu si va oferi vizibilitate maxima de la distante mari.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?