Mercedes-Benz Concept Coupe SUV - Rivalul lui BMW X6 a debutat la Beijing

Mercedes-Benz Concept Coupe SUV - Rivalul lui BMW X6 a debutat la Beijing

Mercedes-Benz a prezentat Concept Coupe SUV, un potential rival pentru BMW X6, in cadrul Salonului Auto de la Beijing. Prototipul nemtilor are la baza platforma lui ML si cel mai probabil, va ajunge in productia de serie in a doua jumatate a lui 2015, sub denumirea de MLC.

Desi Concept Coupe SUV are la baza arhitectura lui ML, acesta nu preia prea multe elemente de design de la acesta, ba din contra, vine cu cateva linii regasite pe proaspatul S-Class Coupe.

Conform oficialilor germani, noul Mercedes-Bne Concept Coupe SUV masoara aproapte cinci metri lungime, 2,044 metri latime si 1,739 metri inaltime. In cazul in care aceste dimensiuni vor fi preluate si de versiunea de serie, viitorul MLC va fi ceva mai mare decat rivalul X6.

Sub capota lui Concept Coupe SUV, nemtii au instalat un motor V6 de 3.0 litri twin-turbo pe benzina capabil sa ofere 330 de cai putere. Resursele acestuia sunt puse pe sosea cu ajutorul sistemului 4Matic si prin intermediul noii transmisii automate 9G-Tronic Plus. Soferul va putea selecta din 5 moduri de rulare prin intermediul sistemului Dynamic Select Control. Vorbim despre modurile Comfort, Slippery, Sport, Sport Plus si Individual.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Viitorul Mercedes-Benz MLC va fi asamblat la uzina Tuscaloosa, SUA, alaturi de C-Class, GLK, ML si GL.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?