Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe a ajuns la Geneva

Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe a ajuns la Geneva

Mercedes-Benz a expus in cadrul standului de la Salonul Auto de la Geneva noul GLE. Alaturi de versiunea standard, nemtii au venit si cu varianta ceva mai hardcore botezata 450 AMG Coupe.

Asa cum deja stiti, noul Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe face trecerea intre versiunile de baza si cea de performanta GLE 63 AMG. La nivel exterior vedem jante masive de 21 de inch si un look ceva mai agresiv multumita pachetului de caroserie semnat AMG.

La interior, nemtii au optat pentru scaune imbracate in piele Nappa, pentru un volan sport, pentru pedale din otel si pentru o serie de accesorii din piano black. Asa cum era normal, panoul de instrumente a suferit si el cateva transformari minore.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota lui Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe se afla un motor V6 de 3.0 litri care produce 367 de cai putere si 520 Nm. Resursele sunt transmise celor 4 roti cu ajutorul unei cutii de viteze cu 9 rapoarte si prin intermediul unei tractiuni integrale bazate pe propulsia spate.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?