Mercedes-Benz GLE Coupe - Poze si detalii oficiale

Mercedes-Benz GLE Coupe - Poze si detalii oficiale

Mercedes-Benz a prezentat noul GLE Coupe, un crossover cu silueta de coupe care va rivaliza cu BMW X6. Partea frontala a modelului german este dominata de grila masiva care, la randul acesteia, este flancata de blocurile optice cu LED. Privit din lateral, GLE Coupe isi etaleaza cu patos silueta impozanta, iar zona posterioara preia influente de pe S-Class.

La interior, gasim doar cateva modificari fata de ML. Amintim de volan, de tapiterie si de cele cateva accesorii de lemn in plus.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Gama de motorizari va oferi 3 versiuni diferite. GLE 350d 4MATIC vine cu un V6 de 3.0 litri care ofer 258 de cai putere. Urmatorul in gama va fi GLE 400 4MATIC care promite 333 de cai si 480 Nm dintr-un V6 de 3.0 litri benzina. Ultimul, dar nu cel din urma este GLE 450 AMG Sport. Acesta are o serie de modificari estetice sportive, iar sub capota, acelasi V6 de 3.0 litri promite 367 de cai si 520 Nm.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?