Mercedes-Benz GLS - Facelift pentru GL cu nume nou

Mercedes-Benz GLS - Facelift pentru GL cu nume nou

Mercedes-Benz a prezentat astazi noul GLS, faceliftul operat pe vechiul GL. La exterior, vedem o grila noua, faruri cu tehnologie LED, o sigla supradimensionata si prize de aer mai mari. In partea posterioara regasim stopuri cu semnatura grafica diferita si un difuzor de aer restilizat.

La interior, Mercedes-Benz GLS vine cu sistemul de infotainment nou, cu un volan modificat, cu scaune speciale si cu posibilitatea optarii pentru pachetul Exclusive. Tot la interior, soferul se va bucura de o gama bogata de sisteme de asistare si de sisteme de siguranta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In dreptul motorizarilor, noul Mercedes-Benz GLS vine cu o serie de imbunatatiri in dreptul fiecarei versiuni. Astfel GLS 350d 4Matic primeste 255 de cai si 616 Nm, versiunea GLS 400 are 363 de cai si 500 Nm din motorul V6 de 3.0 litri benzina, in timp ce GLS 500 4Matic ofera 449 de cai si 699 Nm. Varful de gama va fi reprezentat de Mercedes-AMG GLS 63 care primeste noul V8 de 4.0 litri capabil sa ofere 577 de cai si 760 Nm. Toate versiunile vor fi insotite de cutia cu dublu ambreiaj si noua rapoarte, singura exceptie fiind varianta AMG. Aceasta vine cu transmisia AMG Speedshift 7-DCT.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?