Mercedes-Benz la Frankfurt

Mercedes-Benz la Frankfurt

Mercedes-Benz a expus in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt doua premiere importante. Vorbim despre noul C-Class Coupe si despre S-Class Cabrio. Ambele modele au fost asezate pe scena, la loc de cinste langa conceptul botezat extrem de simplu Concept IAA si langa noul smart fortwo cabrio.

La exterior, Mercedes-Benz C-Class Coupe se aseamana extrem de mult cu fratele mult mai mare, S-Class Coupe. Pe scurt, capota alungita, plafonul plonjat si liniile curbe ale partii posterioare, fac din C-Class Coupe un adevarat sex-simbol al clasei din care provine.

In dreptul motorizarilor, Mercedes-Benz C-Class Coupe va fi disponibil cu trei unitati diferite. Vorbim despre doua benzinare si un diesel. In dreptul benzinelor amintim unitatea de 1,6 litri de 156 CP, iar cea de-a doua este un 2,0 litri de 184, 211 si 245 CP.

Tot la Frankfurt am facut cunostinta si cu versiunea AMG. Ca si pana acum, aceasta va fi oferita in doua versiuni de putere, una de 476 de cai si una de 503 CP.

In schimb, Mercedes-Benz Clasa S Cabrio vine sa demonstreze ca exista si distractie intr-un mod elegant. Conform oficialilor germani, acesta se poate ridica sau cobori in doar 20 de secunde pana la o viteza de 60 km/h. La interior, germanii au pregatit aceleasi facilitati ca cele regasite pe coupe, diferente fiind observate in dreptul climatizarii. Aici, Mercedes-Benz a pregatit noul sistem THERMOTRONIC care promite o temperatura optima indiferent daca ai sau nu plafonul coborat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In dreptul motorizarilor, Mercedes-Benz S-Class Cabrio vine cu versiunea S500 care integreaza un motor V8 de 4.7 litri ce dezvolta 455 de cai si 700 Nm, dar si cu varianta AMG S63 Coupe 4Matic. Aceasta din urma are un motor V8 de 5.5 litri care produce 585 de cai si 900 Nm.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?