Mercedes-Benz prezinta la Paris un concept care va da nastere viitorului SUV electric

Mercedes-Benz prezinta la Paris un concept care va da nastere viitorului SUV electric

In urma cu cateva luni, Mercedes-Benz anunta planul prin care vrea sa devina un constructor verde. Pana in 2020, nemtii vor lansa 4 modele electrice. Primul dintre acestea va sosi in versiunea concept in cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care isi va deschide portile la inceputul lunii octombrie.

Acest prototip ar urma sa dea nastere viitorului SUV electric si, totodata, sa reprezinte muza viitoarelor modele verzi ale companiei. In plus, aceleasi surse spun ca tot la Paris vom afla si strategia globala pentru modelele electrice viitoare.

Pentru a putea lucra atent la viitoarele tehnici electrice, Mercedes-Benz s-ar putea implica in competitia de monoposturi electrice Formula E.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Nu am luat nicio decizie, dar ne uitam la Formula E cu un interes real. Ofera o platforma interesanta pentru vehicule electrice", a declarat Ola Kallenius, directorul de marketing al nemtilor.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?