Mercedes-Benz S-Class by Lorinser - Imagini teaser

Mercedes-Benz S-Class by Lorinser - Imagini teaser

Casa de tuning Lorinser este specializata in modificarea modelelor produse de Mercedes-Benz. Pentru ca nu trebuie sa schimbi reteta succesului, Lorinser a decis sa continue si sa ne prezinte primele imagini teaser cu viitorul pachet dedicat lui Mercedes-Benz S-Class.

Multumita acestuia, nava amirala a germanilor vine cu un look mult mai agresiv si mai sportiv. Kit-ul pregatit de Lorinser este unul ceva mai lat, motiv pentru care, dimensiunile sedanului din Stuttgart au crescut. Pachetul pregatit de Lorinser vine cu spoilere frontale noi ce inglobeaza trei prize de aer mai mari. De asemenea, prizele de panourile aripilor au fost modificate, in timp ce partea posterioara beneficiaza de un difuzor de aer si mai agresiv.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din moment ce la exterior, totul a devenit mai sportiv, ne asteptam ca si sub capota Mercedes-Benz S-Class modificat de Lorniser sa prezinte ceva schimbari.

| de | Sursa: Lorinser

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?