Mercedes-Benz S-Class Convertible - Primele randari

Mercedes-Benz S-Class Convertible - Primele randari

Colegii din cadrul publicatiei World Car Fans au primit din partea unui cititor o serie de randari cu viitorul Mercedes-Benz S-Class Convertible. Fotografiile vin la scurt timp dupa ce Thomas Wber, directorul de cercetare si dezvoltare din cadrul producatorului german, a declarat ca viitorul S-Class decapotabil va avea la baza versiunea Coupe si nu conceptul Ocean Drive, asa cum era preconizat.

In randarile alaturate veti vedea un S-Class ce beneficiaza de un plafon soft-top si care ascunde sub capota un V12, ceea ce inseamna ca vorbim desper versiunea S65 AMG. Sedanul de performanta va sosi alaturi de un V12 de 6.0 litri capabil sa ofere 630 de cai si 1.000 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mercedes-Benz inca nu a confirmat versiuni de performanta pentru coupe si decapotabila, insa fotografii spion au surprins un S63 AMG Coupe in timpul testelor, ceea ce inseamna ca exista o posibilitate majora ca si versiunea cu plafon retractabil sa beneficieze de reteta AMG.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?