Mercedes-Benz S-Class preparat de Brabus

Mercedes-Benz S-Class preparat de Brabus

Nici bine nu s-au linistit apele in presa de specialitate care anunta dezvelirea noii generatii a lui Mercedes-Benz S-Class ca Brabus, tunerul de casa al nemtilor, a si sosit cu primul kit dedicat navei amiral din Stuttgart.

Noul pachet pregatit de Brabus vine atat cu modificari de ordin estetic, cat si cu schimbari la nivelul performantelor. Astfel, partea frontala vine cu un spoiler nou, ce inspira mult mai multa agresivitate si eleganta, in timp ce in zona posterioara observam un difuzor de aer ceva mai docil, flancat insa de patru tevi de esapament nervoase.

Pentru versiunea S500, Brabus vine acum cu un plus de 65 de cai putere, ajungand la un total de 520 de cai. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc acum in 4.2 secunde, iar viteza maxima poate fi limitata la 250, 275 sau 300 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru cei care vor alege versiunea S63 AMG si considera ca cei 585 de cai nu sunt suficienti, Brabus are solutia. Tunerul german a venit cu un pachet care creste puterea versiunii de performanta pana la 650 de cai si 1.000 Nm. Ciresa de pe tort este varianta Brabus B63S care ofera 730 CP si care opreste vitezometrul la 325 km/h.

| de | Sursa: Brabus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?