Mercedes-Benz S63 AMG - Imagini si informatii oficiale

Mercedes-Benz S63 AMG - Imagini si informatii oficiale

Oficialii Mercedes-Benz au publicat astazi primele imagini si au oferit primele informatii cu privire la noua generatie a lui S63 AMG.

Cea mai performanta versiune a navei amiral vine cu un motor V8 twin-turbo de 5.5 litri ce respecta normele de poluare Euro 6 si care este capabil sa dezvolte 585 de cai putere si 900 Nm. Spre deosebire de vechea generatie, noul S63 AMG este cu 100 de kilograme mai usor, gratie unor elemente fabricate din aluminiu sau fibra de carbon.

La nivel estetic, Mercedes-Benz S63 AMG dispune de un kit de caroserie discret, jante din aliaj cu diametru de 19 inch si o evacuare dubla cu doua tevi dispuse de o parte si de cealalta a deflectorului. Spre deosebire de versiunea de serie, acesta propune un design ceva mai agresiv si mai sportiv, insa nu epateaza la fel de mult, comparativ cu vechea generatie.

Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4.4 secunde, atat in cazul versiunii normale, cat si in cazul celei cu ampatament marit. Consumul mediu de carburant anuntat de producator este de 10 litri la suta pentru versiunile cu tractiune spate. Versiunea cu tractiune integrala va fi disponibila doar in compania modelului cu ampatament marit, iar consumul de carburant in cazul acesteia ajunge pana la 10.3 litri la suta.

La capitolul dotari optionale, clientii viitorului Mercedes-Benz S63 AMG pot parcurge o lista foarte lunga. Amintim aici sistemul de franare AMG ceramic si sistemul Magic Body Control care este capabil sa modifice confortul si manevrabilitatea in functie de drumul pe care se ruleaza.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noua generatie a lui Mercedes-Benz S63 AMG va fi dezvelita in fata publicului in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din aceasta toamna.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?