Mercedes-Benz SLC - Poze si detalii cu faceliftul lui SLK

Mercedes-Benz SLC - Poze si detalii cu faceliftul lui SLK

Mercedes-Benz a publicat primele poze si detalii cu viitorul SLC. Vorbim despre versiunea cu facelift a lui SLK, cel mai mic roadster aflat in gama germanilor.

La exterior, vedem o grila mai mare, un spoiler nou, un hardtop imbunatatit si blocuri optice revizuite. In zona din spate, evacuarile au fost modificate, spoilerul este acum si el ceva mai sportiv, iar stopurile au un design nou. Plafonul lui Mercedes-Benz SLC poate fi controlat in mers pana la viteze de maxim 40 km/h.

La interior, vedem o serie de modificari la nivelul ceasurilor de bord si la nivelul consolei centrale. Sistemul de infotainment are acum un display de 7 inchi. De asemenea, remarcam noile elemente din aluminiu si din imitatie de fibra de carbon.

Sub capota, Mercedes-Benz a pregatit cinci motorizari pentru SLC. Entry-levelul este SLC 180. Acesta foloseste un motor de 1.6 litri benzina si promite peformante de top. Singurul diesel din gama va fi comandat sub logo-ul SLC 250d si va fi acelasi clasic 2.1 litri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Marea supriza abia acum vine. Versiunea AMG renunta la vechiul V8 si adopta un V6 de 3.0 litri care produce 362 de cai si 520 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4.6 secunde, iar viteza maxima e limitata la 250 km/h.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?