Mercedes-Benz Sprinter are o noua generatie

Mercedes-Benz Sprinter are o noua generatie

Cea de-a treia generație Sprinter impresionează cu design-ul progresiv, la care se adaugă nivelul ridicat de confort și de siguranță al autovehiculului.

Versiunile de caroserie Furgon, Tourer, pick-up, sașiu, cap de autobuz sau cap tractor, trei configurații de tracțiune, variantele diferite de cabină, lungime a caroseriei, tonaj, înălțime a compartimentelor de încărcare și numeroasele echipamente, toate acestea permit configurarea în detaliu a noului Sprinter. Astfel, pot fi configurate peste 1.700 de variante ale noului Sprinter.

Pe lângă tradiționalele sisteme cu tracțiune spate, respectiv integrală, noul Sprinter are acum și o opțiune de tracțiune față. Datorită designului specific, sarcina utilă a acestei versiuni este cu 50kg mai mare decât în cazul versiunii cu tracțiune spate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noile servicii de rețea Mercedes PRO connect, combinate cu sistemele multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience) oferă baza perfectă pentru deservirea tuturor cerințelor logistice și de transport. Astfel, Mercedes PRO connect permite conectarea administratorului flotei cu oricare dintre autovehiculele sau șoferii flotei, indiferent de mărimea acesteia.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?