Mercedes-Benz V-Class - Viitorul utilitarelor premium

Mercedes-Benz V-Class - Viitorul utilitarelor premium

Dupa lungi asteptari, Mercedes-Benz a lansat noua clasa V. Aceasta vine sa inlocuiasca modelul Viano si adopta o serie de detalii estetice de pe C-Class, E-Class si chiar S-Class.

In partea frontala, grila proeminenta flancat de blocurile optice cu LED-uri ofera un aspect modern, placut, iar in partea posterioara, privirea ti-o poti delecta cu luneta imensa si aripirle destul de late.

La interior, habitaclul vine cu tapiterie premium din piele naturala, accesorii din lemn, scaune individuale in spate si o consola centrala dedicata tot pasagerilor din spate. In plus, regasim o serie de accente metalice plus display-ul COMAND.

Versiunea entry-level a lui Mercedes-Benz V-Class este reprezentata de varianta 200 CDI. Aceasta se launda cu un motor de 2.1 litri, patru cilindri, 136 de cai si 330 Nm. Urmatoarea pe lista este versiuena 220 CDI ce pluseaza cu 163 de cai si 380 Nm. Ultima, dar nu cea din urma, este versiunea 250 BlueTec ceapabila sa puna pe sosea 190 de cai putere si 440 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din moment ce discutam despre o utilitara, noul Mercedes-Benz V-Class poate fi comandat in mai multe versiuni de caroserie ce pot fi customizate dupa placul clientului. V-Class va fi oferit si intr-o versiune cu ampatament marit, dar si in trei versiuni de lungimi.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?