Mercedes-Benz va produce versiunea de serie a conceptului EQ la fabrica din Bremen. Debutul va avea loc pana in 2020

Mercedes-Benz va produce versiunea de serie a conceptului EQ la fabrica din Bremen. Debutul va avea loc pana in 2020

Mercedes-Benz face următorul pas în implementarea ofensivei sale electrice. Primul model al noului brand EQ va fi produs în Bremen, până în 2020.

„Autoturismele fără emisii sunt viitorul. Sunt încântat de faptul că, pentru producția în serie a primului nostru model EQ electric, putem conta pe unii dintre partenerii noștri cei mai importanți din rețeaua globală de producție: colegii noștri din Bremen. Fabrica Bremen oferă, pentru modelele noastre electrice, un nivel maxim de flexibilitate și viteză, precum și calitatea Mercedes-Benz încă de la început", spune Dr. Dieter Zetsche, CEO al Daimler AG și Manager Mercedes-Benz Cars.

Modelul de producție va avea la bază show car-ul EQ - un autovehicul electric cu aspectul sportiv al unui SUV Coupé, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris 2016, în septembrie. Cu o autonomie de până la 500 de kilometri şi cu punctele forte specifice unui Mercedes-Benz, cum ar fi siguranţa, confortul, funcționalitatea și conectivitatea, show car-ul este precursorul unei noi ere.

Brandul EQ este o parte elementară a strategiei corporate pentru mobilitatea viitorului, exprimată de termenul CASE. Cele patru litere reprezintă cei patru piloni strategici - Conectat, Autonom, Servicii Integrate și Electric Drive - care sunt conectaţi în mod inteligent.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mercedes-Benz Cars îşi propune să aibă în portofoliul său peste zece autovehicule în întregime electrice, până în anul 2025. Noile autovehicule electrice pot fi construite în cadrul rețelei globale de producție existente, cu fabrici pe patru continente.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?