Mercedes-Benz X-Class Concept - Prototip pentru viitorul pick-up

Mercedes-Benz X-Class Concept - Prototip pentru viitorul pick-up

Mercedes-Benz va lansa in 2017 primul sau pick-up veritabil. Acesta a fost anuntat de conceptul X-Class si vine cu o serie de elemente extrem de interesante.

Stim ca sub caroserie se va afla platforma lui Navara si mai stim ca si gama de motorizari o sa fie preluata tot de pe modelul nipon. Dar, Mercedes-Benz a pregatit ceva surprize pentru fiecare tip de clienti.

Cei care vor un pick-up X-Class pentru utilizare in mediul urban pot sa aleaga pachetul Stylish Explorer. Acesta are jante speciale de 22 de inchi, spoilere sport si un interior inspirat de cel de pe E-Class.

Daca vrei un X-Class pentru munca intensa atunci il poti comanda cu pachetul Powerful Adventurer. Acesta are o garda la sol mai mare, anvelope all-terrain si un interior care merita murdarit.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Versiunea de serie a lui Mercedes-Benz X-Class va debuta la anul si tot la anul vor fi deschise si listele de comenzi.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?