Mercedes-Benz X-Class - Pick-up premium

Mercedes-Benz X-Class - Pick-up premium

Mercedes-Benz a prezentat publicului larg noul X-Class. Primul pick-up premium de serie din lume ofera un design specific marcii germane, un interior pe masura aceluiasi nume si performante bune, atat pe sosea, cat si in teren accidentat.

Zona din fata a masinii este dominata de grila si de blocurile optice cu dimensiuni mari. Liniile generale sunt unele fluide, iar totul se incheie cu o bena care poate fi incarcata cu pana la 1,1 tone. Capacitatea maxima de tractare este de 3,5 tone.

Gama de motorizari propusa de Mercedes-Benz este una destul de simpla. Un 2.3 litri diesel care poate fi ales fie in configuratia de 163 de cai, fie in cea de 190 de cai putere. Pe anumite piete, Mercedes-Benz o sa ofere si un motor pe benzina de 165 de cai. Anul viitor, nemtii spun ca vor veni cu un alt diesel, un V6 de 256 de cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Productia lui Mercedes-Benz X-Class va avea loc la Barcelona, in cadrul uzinei Nissan si la Cordoba, Argentina, in cadrul uzinei Renault.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?