Mercedes C Class 2012

Mercedes C Class 2012

Daimler a facut publice pozele si detaliile cu privire la versiunea cu facelift Mercedes C Class 2012 ce urmeaza sa ajunga la dealeri la mijlocul lui 2011.

Aruncand o privire in galeria de poze de mai jos, puteti spune ca noul Mercedes C Class 2012 nu propune nicio modificare majora, dar in realitatea acesta este un facelift complet, cu un interior si exterior complet restilizate si care acum a primit noi motoare cu injectie directa de carburant.

Incepand cu exteriorul, Mercedes C Class 2012 a primit o noua bara de protectie fata, o noua grila, noi faruri cu design asemanator cu cel al noilor modele Mercedes, stopuri cu LEDuri si un spoiler spate restilizat.

La interior, Mercedes C Class 2012 a primit un nou volan, o consola centrala restilizata, insertii din aluminiu si lemn si un display color de inalta rezolutie.

Sub capota, motoarele in 6 cilindri au fost optimizate, astfel consumul de carburant a fost imbunatatit cu aproximativ 15%, fapt care se datoreaza si noii transmisii automate in 7 trepte. Mototul in 4 cilindri are acum un consum mediu de 9.8 litri la 100 km multumita tehnologiei de turboalimentare si de injectie directa de carburant.

Principala noutate de sub capota noului Mercedes C Class 2012 este reprezentata de noul motor V6 al versiunii C350 ce dezvolta 302 cai putere si un cuplu de 370 Nm, adica o crestere de la 268 cai putere si cuplu de 350 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Mercedes C Class 2012 urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?