Mercedes C Class Coupe 2012 - Nou Set de Poze

Mercedes C Class Coupe 2012 - Nou Set de Poze

Iata ca inca un set de poze cu Mercedes C Class Coupe 2012 a fost scurs pe internet, iar de aceasta data putem admira noul model cu doua usi intr-o frumoasa culoare rosie.

Urmand sa debuteze in martie la Salonul Auto de la Geneva, Mercedes C Class Coupe 2012 se asteapta sa fie propulsat de acelasi motor V6 cu aspiratie naturala ce dezvolta 306 cai putere care echipeaza si restul gamei de modele C Class.

De asemenea, fabricantul auto german va oferi si o versiune de performanta AMG si, conform unor zvonuri, aceasta versiune va fi propulsata de motorul V8 de 5.5 litri ce echipeaza modelul CLS 63 AMG. In plus, se pare ca Daimler va lansa si modelul Mercedes C Coupe Black Serie 2012 ce va dispune de un motor V8 twin-turbo de 5.5 litri ce produce 571 cai putere si un cuplu de 900 Nm.

Vom reveni cu mai multe detalii despre noul Mercedes C Class Coupe 2012 o data cu apropierea debutului sau de la Salonul Auto de la Geneva 2011.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. UPDATE: noul Mercedes C Class Coupe 2012 a fost dezvaluit

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?