Mercedes C Class Coupe 2012 - Poze scurse online

Mercedes C Class Coupe 2012 - Poze scurse online

Un set de poze oficiale cu noul Mercedes C Class Coupe 2012 au fost scurse pe internet inainte ca noul model sa fie dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva din martie 2011.

In afara de partea din fata care este identica cu cea a versiunii in 4 usi, Mercedes C Class Coupe 2012 vine cu o serie de noi elemente, iar designul partii din spate aduce cu cel al rivalului BMW prin curba superioara a aripei spate sau prin felul in care pilonul C a fost stilizat.

Cum am mentionat si intr-un articol precedent, Mercedes C Class Coupe 2012 va fi oferit cel mai probabil cu aceleasi motorizari ca si versiunea sedan, iar conform celor de la AutoBild, fabricantul auto german deja lucreaza la o versiune AMG cu motor V8 de 500 cai putere, fapt ce ne bucura pe toti iubitorii de masini.

La interior, Mercedes C Class Coupe 2012 vine cu scaune cu tapiterie din piele rosie ce da o nota de sportivitate si, chiar daca nu se observa in aceste poze, bancheta din spate va fi inclocuita cu doua locuri individuale.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. UPDATE: noul Mercedes C Class Coupe 2012 a fost dezvaluit

| de | Sursa: autobild.de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?