Mercedes CLS Estate a fost prezentat

Mercedes CLS Estate a fost prezentat

Fabricantul auto german a facut publice detaliile si pozele cu noul Mercedes CLS Estate mai repede decat ne asteptam, acest model urmand sa fie prezentat oficial la Salonul Auto de la Beijing.

Mercedes CLS Estate masoara 4.96 m in lungime, 1.95 m in latime si 1.44 m in inaltime si va intra pe o piata dominata de modele la fel de competitive cum ar fi BMW Seria 5 GT si noul Audi A7 ce urmeaza a fi lansat.

Propulsia noului Mercedes CLS Estate este asigurata de un motor V6 de 3.5 litri cu injectie directa de tip spray-guided, valve de injectie piezo-electrice si alte inovatii care-i permit sa genereze 306 cai putere (225 kw) si un cuplu de 370 Nm. De asemenea, optional, clientii cu inclinatii sportive vor putea alege in viitor motorul ce va echipa noul CLS63 AMG 2011.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al designului, Mercedes CLS Estate are linia acoperisului joasa cu panoramic subroof din sticla si vine cu faruri si stopuri cu LEDuri plus un interior luxos ce foloseste materiale de inalta calitate, cele 4 scaune avand o forma identica.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?