Mercedes CLS63 AMG Yachting Edition by Kicherer

Mercedes CLS63 AMG Yachting Edition by Kicherer

Kicherer a decis ca este momentul sa ne arate o noua fata a lui Mercedes-Benz CLS63 AMG. Astfel, tunerul german a pregatit un pachet special pe care l-a botezat Yachting Edition.

Astfel, coupe-ul super-sport in patru usi al producatorului din Stuttgart dispune de un look mai agresiv si beneficiaza de o caroserie vopsita in culoarea Star Graphite. Noul kit exterior include spoilere fata si spate noi, un eleron discret pozitionat pe portbagaj si o serie de elemente din carbon. Aspectul sportiv este intregit de noile jante de 20 sau 21 de inch din aliaj.

La interior, Kicherer a decis sa combine pielea naturala cu Alcantara. Atentia la detalii poate fi observata si la nivelul cusaturilor ce vin sa contrasteze cu intreg habitaclul.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Tunerul german nu s-a oprit aici si a pregatit si un pachet de performanta pentru motorul V8 de 5.5 litri al lui CLS63 AMG. Multumita unor modificari, unitatea modelului din Stuttgart ofera 100 CP si 160 Nm in plus fata de versiunea de serie. Vorbim astfel, despre 625 CP si despre 860 Nm. Datorita acestor imbunatatiri, coupe-ul german este capabil sa ajunga la o viteza de top de 300 km/h.

| de | Sursa: Kicherer

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?