Mercedes G350 BlueTEC

Mercedes G350 BlueTEC

Daimler a prezentat noul Mercedes G 350 BlueTEC, versiune ce foloseste AdBlue si o noua tehnologie de reducere a emisiilor de CO2 pentru vehiculele diesel.

Mercedes G 350 BlueTEC e mult mai eficient fata de versiunea standard mai ales cand e vorba de emisiile de gaze nitrice, multumita unui nou solvent introdus in sistemul de evacuare, elementul rezultat din acest proces fiind amoniacul ce converteste 80% din noxe in azot si apa care nu au nici un impact negativ asupra mediului inconjurator.

Mercedes G 360 BlueTEC este propulsat de un motor V6 diesel capabil sa produca 210 cai putere (155 kw) si un cuplu de 540 Nm. Comparat cu modelul precedent G 350 CDI, noua versiune este mult mai eficienta si se incadreaza in normele Euro 5.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Inginerii de la Mercedes au simplificat lucrurile la noul Mercedes G 350 BlueTEC care acum dispune de un filtru AdBlue cu capac in exteriorul vehiculului. Cu rezervorul plin de AdBlue, noul Mercedes G 350 BlueTEC are o autonomie de 12,000 km.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?