Mercedes G63 AMG 6x6 Sahara G-eopard preparat de Dartz

Mercedes G63 AMG 6x6 Sahara G-eopard preparat de Dartz

Acum cateva saptamani, Mercedes a prezentat noul pick-up 6x6 ce are la baza modelul G63 AMG. De aceasta data, specialistii de la Dartz, impreuna cu romanul Marius Dumitrascu au dat nastere unui pachet de tuning exclusivit ce poarta denumirea de Sahara G-eopard.

Inca de la lansare, modelul se adresa celor care beneficiaza de aportul petro-dolarilor, insa versiunea pregatita de Dartz este cu totul si cu totul speciala. Pentru inceput, tunerul a marit dimensiunile modelului cu 30 de centimetri si a primit un set de usi fluture pentru pasagerii spate.

La interior, luxul abunda. Clientii acestei versiuni se vor bucura de o podea ispirata de yahturi, de diamante rusesti si de un distribuitor de apa cu conducte din argint. Sistemul de aer conditionat poate functiona chiar si atunci cand motorul este oprit, sonorizarea este acum oferita de specialistii de la Bang & Olufsen, iar un TV BeoVision 11 Smart 3D este responsabil cu distractia pasagerilor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, modelul german a primit un set de jante de 24 de inch Asanti Gold Bullion cu insertii de aur. elementele de caroserie vor fi vopsite manual, iar vopseau contine particule de aur. Pentru fumatori, Dartz a pregatit o zona speciala , iar cina poate fi servita intr-o cabina portabila.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?