Mercedes-Maybach a prezentat noul GLS 600 4Matic, primul SUV al companiei

Mercedes-Maybach a prezentat noul GLS 600 4Matic, primul SUV al companiei

Mercedes-Maybach a prezentat recent la un eveniment desfășurat în China noul Mercedes-Maybach GLS. Primul SUV modern al companiei este bazat pe platforma lui Mercedes-Benz GLS, cel mai mare SUV oferit de nemți în acest moment.

Spre deosebire de modelul din care derivă, noul Mercedes-Maybach GLS a primit un exterior modificat consistent. Pe lista noutăților trecem următoarele: o grilă masivă cu o mulțime de bare verticale, elemente cromate în dreptul grilei, al prizelor de aer și al protecțiilor, o caroserie vopsită în două culori și alte elemente cromate în partea din spate.

Așa cum era normal în cazul unui SUV de lux, Mercedes-Maybach GLS va fi echipat cu o treaptă (câte una pe fiecare parte) care "răsare" de sub mașină ori de câte ori portierele se deschid, astfel încât urcatul sau coborâtul din mașină să fie cât mai facil.

Nemții vor oferi modelul atât în variantă cu cinci locuri, cât și într-o versiune specială cu patru locuri. Pentru pasagerii din spate au fost introduse următoarele: un sistem de infotainment separat, zone de depozitare răcite/încălzite, suporturi speciale pentru pahare, perne pentru scaune și bineînțeles scaune încălzite, ventilate și cu masaj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mercedes-Maybach GLS va fi echipat cu un motor V8 de 4.0 litri care produce 558 de cai putere și 730 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h promisă de nemți va avea loc în 4.9 secunde.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?