Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost prezentat

Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost prezentat

In urma cu cateva zile, Mercedes-Benz a publicat un teaser care anuntat un nou model gata pentru debut in aceasta primavara. Numele sau este Mercedes-Maybach G650 Landaulet si va fi expus in premiera in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Sub capota lui Mercedes-Maybach G650 Landaulet se afla un V12 biturbo de 6,0 litri care produce 630 de cai putere pe care ii pune pe sosea cu ajutorul unei sistem de tractiune integrala echipat cu trei diferentiale. Puntile portale si garda la sol de 45 de centimetri completeaza pachetul gandit pentru off-road.

Ampatamentul lui Mercedes-Maybach G650 Landaulet a crescut cu peste 57 de centimetri, iar in partea din spate au fost montate scaunele de pe S-Klasse. Odata cu acestea au fost instalate si facilitatile pe care S-Klasse le ofera pentru pasagerii din spate. Si daca pana acum nu v-am convins, va mai spunem ca plafonul din material textil poate fi rabatat printr-o simpla apasare de buton.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mercedes-Maybach G650 Landaulet va fi produs intr-o editie limitata la 99 de exemplare.

| de | Sursa: Mercedes-Maybach

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?