Mercedes ML 2012 - Pret

Mercedes ML 2012 - Pret

Pretul noului Mercedes ML 2012 a fost anuntat, iar clientii pot deja sa-si depuna comenzile pentru aceasta noua generatie de SUVuri.

Primele livrari vor incepe in toamna acestui an, iar la data lansarii noul SUV va fi disponibil cu doua motoare diesel pentru versiunile ML 250 BlueTEC 4MATIC si ML 350 BlueTEC 4MATIC.

Daimler a mentionat ca aceste versiuni sunt deja in conformitate cu standardele Euro 6 ce urmeaza sa intre in vigoare in 2014, lucru deloc surprinzator luand in considerare faptul ca noul model este cu 25% mai eficient decat generatia precedenta.

Pretul noului Mercedes ML 2012 porneste de la 54,978 Euro pentru versiunea ML 250 BlueTEC 4MATIC si ajunge la 58,726 Euro pentru versiunea ML 350 BlueTEC 4MATIC. De asemenea, versiunea ML 350 4MATIC BlueEFFICIENCY va putea fi achizitionata la pretul de 56,763 Euro.

Pe langa aceste trei versiuni, cei de la Mercedes au declarat ca vor oferi si o versiune speciala in numar limitat ce are la baza versiunea ML 250 BlueTEC 4MATIC si care a primit denumirea de Edition 1. Acesta editie speciala vine echipata la exterior cu pachetul AMG, iar pretul acesteia va porni de la suma de 55,700 Euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Dr. Joachim Schmidt, Vicepresedintele Executiv de Vanzari si Marketing la Mercedes-Benz Cars, a declarat ca "Peste 1.2 milioane de exemplare au fost comercializate in cei 14 ani de cand modelul ML a intrat pe piata auto. Acest lucru face ca modelul ML sa fie nu numai cel mai bine vandut SUV din segmentul sau, dar se bucura si de cei mai fideli clienti. Noul M Class va continua povestea de succes si va creste vanzarile companiei in urmatorii ani."

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?