Mercedes ML 63 AMG - Poze si Detalii

Mercedes ML 63 AMG - Poze si Detalii

Germanii de la Mercedes-Benz au prezentat publicului noul ML 63 AMG. Pozele oficiale vin cu doar cateva zile inaintea debutului pe marea scena a Salonului Auto de la Los Angeles.

Versiunea de performanta a SUV-ului din Stuttgart vine echipata cu un propulsor V8 de 5.5 litri care inlocuieste vechiul V8 de 6.3 litri. Prin acest proces de downsizing, oficialii germani promit un consum mai mic cu 33 de procente, in timp ce puterea a crescut cu 15 cai.

Astfel, noul ML 63 AMG este capabil sa livreze 520 de cai si 700 Nm. Pentru cei care isi doresc o versiune si mai potenta, germanii ofera optiunea AMG Performance Package prin intermediul careia valorile ajung la 550 de cai si 760 Nm. Noului ML 63 AMG ii trebuiesc 4.7 secunde sa sprinteze de la 0 la 100 km/h, iar viteza de top se opreste la 250 km/h. Echipat cu AMG Performance Package, SUV-ul german alearga suta in 4.6 secunde, iar viteza maxima creste pana la 280 km/h.

Puterea motorului de 5.5 litri este transmisa rotilor prin intermediul cutiei de viteze automate cu sapte rapoarte Speedshift Plus care poate fi setata pe trei moduri: Controlled Efficiency, Sport si Manual.

La capitolul design, noul ML 63 AMG impresioneaza prin grila si spoilerele mult mai agresive, in timp ce in partea din spate cele patru tevi de evacuare ne spun ca avem in fata un AMG.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul ML 63 AMG nu a fost inca anuntat de oficialii germani, iar comercializarea modelului va incepe in primul trimestru al lui 2012.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?