Mercedes SL65 AMG tunat de INDEN Design

Mercedes SL65 AMG tunat de INDEN Design

Tunerul german INDEN Design a decis sa transforme modelul Mercedes SL65 AMG cu motor V12 BiTurbo intr-un decapotabil mult mai puternic.

Va reamintim ca versiunea standard cu motorul sau de 6.0 litri ce echipeaza si modelele Maybach dezvolta 612 cai putere (450 kw) si un cuplu de 1,200 Nm, limitat de 1,000 Nm. Aceste valori sunt acum de domeniul trecutului, deoarece Mercedes SL65 AMG tunat de INDEN Desgn dispune acum de 680 cai putere.

Din punct de vedere estetic, roadsterul german a primit un sort fata restilizat ce incorporeaza doua guri de aer imense, o noua capota fata ce ajuta la racirea motorului multumita gurilor de ventilatie, aripi laterale fata si spate mai mari, noi sorturi laterale, un nou spoiler spate si un difuzor ce include tevile de esapament in culoarea Black Sapphire.

Mercedes SL 65 AMG preparat de INDEN Design face contact cu asfaltul prin intermediul unui set de jante din trei parti de 22 inch imbracate in anvelope de performanta de 265/30 si 325/25R20, iar centrul de greutate al masinii este acum cu 45 mm mai aproape de carosabil multumita unui nou modul electronic de coborare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cat despre interior, noul INDEN Design Mercedes SL65 AMG a primit un volan imbracat in Alcantara, iar cei ce doresc sa vada noul roadster tunat in "carne si oase" vor trebui sa participe la Salonul Tuning World Bondensee din Friedrichshafen ce se desfasoara intre 5 si 11 mai 2011.

| de | Sursa: Inden Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?