Mercedes SLS AMG Black Edition va fi prezentat in mai putin de 24 de ore

Mercedes SLS AMG Black Edition va fi prezentat in mai putin de 24 de ore

Acum doua zile v-am prezentat un video in care Mercedes SLS AMG Black Edition "zburda" imbracat in camuflaj pe circuitul de la Nurburgring.

Ei bine, judecand dupa ultima declaratie sosita din Stuttgart, inginerii au incheiat testele si sunt gata sa ne prezinte noul SLS AMG Black Edition in urmatoarele 24 de ore.

"Anticiparea se presupune ca ar fi cea mai mare bucurie. Dar nu va faceti griji, Mercedes-AMG nu va astepta pana la Craciun sa deschida acest cadou. Misterul in care este invaluit ultimul model Mercedes-AMG va fi curand dezlegat. In mai putin de 24 de ore, va vom prezenta secretul nostru", au declarat oficialii AMG.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din formele masinii ascunse sub panza neagra si dupa inscriptia "AMG Black Series" ne dam seama ca vorbim cu siguranta despre viitorul SLS AMG Black Edition. Cea mai puternica versiune a supercarului din Stuttgart va beneficia de un kit de caroserie extrem, de un sasiu imbunatatit si de un motor V8 de 6.2 litri recalibrat.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?