Merecedes-Benz E63 AMG preparat de Brabus

Merecedes-Benz E63 AMG preparat de Brabus

Brabus a publicat astazi primele imagini si primele detalii cu privire la noul pachet dedicat lui Mercedes-Benz E63 AMG. Botezat 850 6.0 Biturbo acesta ofera un plus in dreptul bagajului de putere, dar si ceva mai multa sportivitate la nivel exterior.

Pentru inceput, Brabus a adaugat o serie de elemente de caroserie din fibra de carbon pe E63 AMG. Amintim aici buza pentru spoilerul fata si deflectorul spate si jantele Monoblock de 20 de inch ce pot fi incaltate cu pneuri Yokohama, Pirelli si Continental.

La interior, Mercedes-Benz E63 AMG modificat de Brabus vine cu o serie de accesorii din fibra de carbon si cu tapiterie din piele de inalta calitate.

Dar cam atat cu partea estetica, intrucat sub capota au avut loc cele mai importante modificari. Unitatea V8 de 5.5 litri care anima modelul german are acum o capacitate de 5.9 litri plus alte imbunatatiri de ordin tehnic. Per total, Brabus a reusit sa scoata din propulsorul lui E63 AMG o putere de 850 de cai si un cuplu motor limitat electronic la 1.150 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Resursele sunt puse pe sosea cu ajutorul cutiei MCT Speedshift, iar in aceste conditii, sedanul din Stuttgart sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde. Timpul scade pana la 3.1 secunde atunci cand E63 AMG by Brabus va fi echipat si cu tractiunea integrala 4Matic.

| de | Sursa: Brabus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?