Merecedes-Benz E63 AMG va fi oferit alaturi de pachetul Business Line

Merecedes-Benz E63 AMG va fi oferit alaturi de pachetul Business Line

Mereu m-am intrebat de ce oamenii de afaceri cu dare de mana nu isi achizitioneaza un model puternic si cu un look agresiv.

Ei bine, se pare ca Mercedes si-a pus aceeasi intrebare, motiv pentru care a decis ca proaspatul E63 AMG sa primeasca pachetul Business Line.

Pe scurt, toata agresivitatea si look-ul sportiv dispar ca prin minune, iar aura luxului si a sobrietatii intra in rol. Astfel, Mercedes-Benz E63 AMG echipat cu pachetul Business Line va arata aproape identic cu versiunea de baza a lui E-Class. Printre modificarile principale amintim eliminarea evacuarii cu patru tevi de esapament, inlocuirea spoilerelor si, cel mai probabil a prizelor de aer.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, lucrurile vor ramane intacte. Astfel, motorul twin-turbo V8 de 5.5 litri va dezvolta 557 de cai putere si 720 Nm. Conform declaratiilor oficialilor germani, modelul nu va ajunge decat in Europa, intrucat, acest fenomen a luat amploare doar pe Batranul Continent.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?