Mini a publicat un teaser cu viitorul Mini John Cooper Works GP

Mini a publicat un teaser cu viitorul Mini John Cooper Works GP

Mini a publicat un teaser video si o serie de fotografii cu prototipul viitorului Mini John Cooper Works GP. În prezent, noul MINI John Cooper Works GP efectuează un program de setare pe legendara buclă Nordschleife de la Nürburgring ca parte a procesului de dezvoltare pentru serie.

Chiar dacă mai este mult timp pentru perfecţionare până la lansarea pe piaţă din 2020, noul automobil sport din portofoliul de modele al mărcii premium britanice a stabilit deja timpi care sunt cu aproape o jumătate de minut sub recordul stabilit de predecesorul său.

Noul MINI John Cooper Works GP va fi produs anul viitorul într-o serie limitată de 3.000 de unităţi. Prin puterea ridicată a motorului, tehnologia suspensiei specifică modelului armonizată cu competenţa John Cooper Works în motorsport, construcţia cu masă optimizată şi proprietăţile aerodinamice definite cu precizie, stabileşte un nou reper în segmentul automobilelor mici.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Un motor cu patru cilindri, cu tehnologie MINI TwinPower Turbo, ce dezvoltă 220 kW/300 CP este responsabil de capacitatea de sprint vivace şi de acustica captivantă. Prizele de aer largi, jantele din aliaj mari, designul distinctiv al şorţurilor faţă şi spate şi spoilerul atractiv de pe acoperiş sunt dotări inconfundabile pentru caracteristici de performanţă inspiraţionale - în ciuda camuflajului aplicat în scop de teste.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?