MINI Cooper, Clubman si Cabrio facelift

MINI Cooper, Clubman si Cabrio facelift

Cei de la MINI au restilizat modelele Cooper, Clubman si Cabrio, oferind un aspect mai fresh pentru anul 2011. De asemenea, aceste modele au primit si o serie de imbunatatiri tehnice precum si motoare mai eficiente.

MINI Cooper, Clubman si Cabrio facelift vor fi disponibile si cu motorul diesel de 1.6 litri care echipeaza modelul BMW 116d si care are valoarea emisiilor de CO2 de sub 100 g/km.

MINI Cooper 2011 care va fi oferit fie ca One D cu 90 cai putere, fie ca Cooper D cu 112 cai putere, va avea un consum mediu de 3.8 litri la 100 km cu valoarea emisiilor de CO2 de 99 g/km.

Cu acest motor BMW, MINI Cooper D 2011 are neovoie de doar 9.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h si poate atinge viteza maxima de 196 km/h. Cat despre modelele Clubman si Cabrio, valorile emisiilor de CO2 sunt de 103 si respectiv 104 g/km.

La exterior, modelele MINI Cooper, Clubman si Cabrio facelift au primit noi insertii cromate, o bara de protectie fata imbunatatita din punct de vedere aerodinamic si stopuri cu LEDuri, iar la interior fabricantul auto ofera tapiterie in noi culori, un sistem audio mai performant si un sistem imbunatatit MINI Connected.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Preturile pentru modelele MINI Cooper, Clubman si Cabrio facelift 2011 urmeaza a fi anuntate.

| de | Sursa: MINI

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?