MINI Cooper JCW World Championship 50 edition

MINI Cooper JCW World Championship 50 edition

Noul MINI Cooper JCW World Championship 50 edition a fost lansat special pentru comemorarea a 50 ani de la castigarea trofeului F1, de John Cooper.

Productia noului MINI Cooper JCW World Championship 50 edition este limitata la doar 250 unitati. Noul MINI vine echipat cu un turbocompresor Twin-Scroll pe benzina de 1.6 litri in 4 cilindri ce produce 211 cai putere (155 kW) si un cuplu maxim de 260 Nm de la 1.850 la 5.600 rpm.

Puterea noului MINI Cooper JCW World Championship 50 edition este transmisa la teren prin intermediul unei cutii manuale de viteze in 6 trepte, astfel noul automobil poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde, iar viteza maxima este de 238 km/h cu un consum de 6.9 litri la 100 km si Emissii de Co2 de 165 g/km.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La exterior, noul MINI Cooper JCW World Championship 50 edition a primit o serie de elemente de design care evidentiaza unicitatea modelului, si anume, culoare Connaught Green cu doua dungi albe, jante din aliaj de 17 inch cu design cross-spoke si o serie de componente din fibra de carbon precum difuzorul spate, carcasele oglinzilor retrovizoare si gurile de aer de pe capota.

| de | Sursa: Mini Cooper

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?