MINI JCW tunat de AC Schnitzer

MINI JCW tunat de AC Schnitzer

Cel mai recent program de tuning al celor de la AC Schnitzer este un vehicul concept bazat pe modelul MINI John Cooper Works (JCW) si care, conform tunerului, a fost dezvoltat pentru a servi pe post de platforma tehnologica, iar pretul acestuia este de 62,000 Euro.

Denumit MINI Eagle, AC Schnitzer MINI JCW vine cu o lista bogata de upgradeuri tehnice precum un nou turbocharger si un nou intercooler, un abreiaj sport si un diferential cu alunecare limitata, o bererie litiu-ion ultrausoara si programul AC Schnitzer Motronic.

De asemenea, AC Schnitzer MINI JCW Eagle a mai primit si un sistem de evacuare din otel inoxidabil cu catalizatoare de curse, plus o suspensie de curse si o transmisie Short Shift.

Lista de elemente derivate din lumea motorsportului nu se opreste aici, deoarece MINI JCW tunat de AC Schnitzer a primit noi bare antiruliu, un kit exterior din fibra de carbon ce include capota fata, aripi laterale si portiere, plus un set de jante Mi2 BiColor de 18 inch imbracate in anvelope de dimensiunile 225/35 ZR 18.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Comparat cu modelul standard John Cooper Works, AC Schnitzer MINI JCW Eagle dispune de 260 cai putere (191 kw) si un cuplu de 340 Nm in loc de 211 cai putere (155 kw) si cuplu de 280 Nm. Astfel, acceleratia de la 0 la 100 km a scazut de la 6.5 la 5.8 secunde, iar viteza de top a crescut de la 238 km/h la 250 km/h.

| de | Sursa: AC Schnitzer

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?