MINI John Cooper Works Concept - Imagini si detalii oficiale

MINI John Cooper Works Concept - Imagini si detalii oficiale

MINI a publicat astazi o serie de imagini si de detalii cu privire la viitorul John Cooper Works Concept. Acesta va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie si va va fi introdus pe piata catre finalul lui 2014. Desi in denumirea sa apare si cuvantul concept, suntem de parere ca viitoarea versiune de productie va semana 100% cu prototipul care va fi expus la Detroit.

La nivel exterior, vedem cum noua generatie a lui MINI se lauda cu un kit de caroserie extrem de agresiv si sportiv. Caroseria a fost vopsita in culoarea Bright Highways Grey si beneficiaza de o serie de accente de culoare rosie, dar si de un set de jaante de 18 inch din aliaj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De notat ar fi grila frontala, spoilerul mult mai agresiv, pragurile laterale, deflectorul spate si eleronul discret. Sub capota, cel mai probabil, vom vedea unitatea de 2.0 litri turbo capabila sa dezvolte aproximativ 217 cai putere.

| de | Sursa: MINI

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?