MINI John Cooper Works Coupe Endurance

MINI John Cooper Works Coupe Endurance

MINI va participa weekendul acesta la cursa de 24 de ore de la Nurburgring cu noul MINI John Cooper Works Coupe Endurance, o masina de curse speciala ce are la baza versiunea de productie ce a fost dezvaluita in urma cu doua zile.

Fiind echipat cu o multime de echipamente de curse, MINI JCW Coupe Endurance este propulsat de un motor pe benzina de 1.6 litri in 4 cilindri cu turbina twin scroll si care se foloseste de tehnologia de injectie directa de carburant pentru a dezvolta 250 cai putere si un cuplu de 330 Nm.

Noul MINI JCW Coupe Endurance atinge viteza de top de 240 km/h, iar lista de upgradeuri primite fata de versiunea standard include o suspensie mai rigida, amortizoare reglabile, un difuzor masiv, un eleron reglabil si discuri de frana mai mari conectate la sistemul Race ABS.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, MINI JCW Coupe Endurance a primit un sistem special DSC, iar din punct de vedere al segurantei, masina a primit o cusca roll cage, centuri de siguranta in 6 puncte si sistem HANS (Head and Neck Support) similar cu cel din Formula 1.

| de | Sursa: MINI

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?