Mini John Cooper Works - Imagini si detalii oficiale

Mini John Cooper Works - Imagini si detalii oficiale

Mini a prezentat noul Mini John Cooper Works. Hothatch-ul britanic promite acum mai multa putere si ceva mai multa sportivitate. La exterior, Mini John Cooper Works dispune de o capota usor modificata, de spoilere imbunatatite si de praguri laterale modificate.

De asemenea, eleronul spate a fost prelungit, iar jantele standard sunt inlocuite cu unele de 17 sau 18 inch in functie de preferintele clientilor.

Sub capota, motorul de 2.0 litri cu patru cilindri produce 231 de cai putere si 320 Nm si poate fi cuplat fie la o cutie manuala cu sase rapoarte, fie la una automata, tot cu sase trepte. Astfel, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 6.3 (manuala), respectiv 6.1 secunde (automata). Consumul mediu de carburant este de 5.7 litri la suta, iar emisiile de CO2 se cifreaza la 133 de grame per kilometru.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, Mini John Cooper Works soseste cu un volan in trei spite, cu pedale din otel inoxidabil si cu ceasuri de bord modificate.

| de | Sursa: MINI

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?