Mini lanseaza la Frankfurt Electric Concept, un prototip care anunta primul model de serie electric din istoria companiei

Mini lanseaza la Frankfurt Electric Concept, un prototip care anunta primul model de serie electric din istoria companiei

În cadrul ediţiei 2017 a IAA Cars de la Frankfurt, MINI va prezenta abordarea sa în ceea ce priveşte viitorul automobilelor pentru oraş sub forma MINI Electric Concept. MINI Electric Concept aduce designul emblematic şi sentiment go-kart obişnuită al mărcii MINI în era mobilităţii electrice. MINI va prezenta un model electric de serie în 2019 şi a confirmat deja că producţia acestui model este pregătită pentru Oxford, Marea Britanie.

"Electrificarea sistematică a portofoliului de mărci şi produse reprezintă o bază a strategiei NUMBER ONE > NEXT a BMW Group. MINI Electric Concept oferă o avanpremieră interesantă a automobilului electric de serie. MINI şi electrificarea se potrivesc perfect", remarcă Harald Krüger, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW.

Trenul de rulare agil, reglajul foarte bun al suspensiei şi utilizarea elementelor aerodinamice extinse se reunesc pentru a face MINI Electric Concept o soluţie foarte atractivă, cu emisii zero, pentru provocările actuale cu care se confruntă mobilitatea personală în oraşele noastre şi împrejurimile acestora.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Cu sentimentul go-kart caracteristic şi motorul electric puternic, MINI Electric Concept este foarte distractiv de condus, fiind totodată potrivit pentru utilizarea cotidiană - şi nu produce nici un fel de emisii", a declarat Peter Schwarzenbauer, membru al Consiliului de Administraţie al BMW.

| de | Sursa: Mini

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?