Mini vine la Paris cu versiunea extrema JCW GP

Mini vine la Paris cu versiunea extrema JCW GP

Mini va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Paris editia JCW GP, versiune ce dispune de 218 CP, devenind astfel cel mai rapid model produs de britanici.

Sub capota lui Mini JCW GP regasim acelasi motor de 1.6 litri supraalimentat modificat la maximum. Asa cum afirmam si inainte, acesta dezvolta 218 CP, produce 280 Nm si sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 6.3 secunde. Puterea este transmisa cu ajutorul unei cutii de viteze manuala cu sase rapoarte, iar conform cifrelor anuntate de oficiali, JCW GP este capabil sa ruleze cu o viteza maxima de 242 km/h.

In ciuda acestor valori impresionante, versiunea extrema a lui Mini JCW reuseste sa consume 7.1 litri de carburant la 100 de kilometri, iar emisiile de CO2 ajung doar la 165 g/km. Noul Mini JCW GP a fost conceput pe faimosul Nurburgring. Pentru ca pe Iadul Verde se simte ca acasa, noul model britanic a reusit sa parcurga un tur de circuit in doar 8 minute si 23 de secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La exterior, JCW GP se diferentiaza prin intermediul culorii Thunder Grey cu accente rosii in jurul prizelor de aer de pe capota si de pe grila fata. Comenzile pentru noul Mini JCW GP vor incepe in aceasta toamna, insa britanicii vor produce doar 2.000 de exemplare.

| de | Sursa: Mini

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?